nieuws

‘Kaalslag nodig bij Kurhaus

Hotel

De gebouwen rond het Kurhaus in Scheveningen, waarin onder andere horeca is gevestigd, moeten aan de grond. Dat stelt het CDA voor tijdens een debat in de gemeenteraad over de bouwplannen van Scheveningen.

‘Kaalslag nodig bij Kurhaus

Het gaat om appartementen, restaurant en kroegen bij de ingang van het befaamde Kurhaus. Deze moeten weg om het plein voor de ingang weer aantrekkelijk te maken, vindt CDA-fractievoorzitter Michel Santbergen.

Santbergen in De Telegraaf: ‘Het Gevers Deynootplein is onlangs nota bene uitgeroepen tot de lelijkste plek van Nederland. Er moet dringend iets gebeuren’.

Volgens Santbergen moeten de grote flats naast het Kurhaus wijken, onlangs dat ze er pas 25 jaar staan. ‘Op die plekken hoort toch geen hoogbouw, dat belemmert het uitzicht op zee. En je moet daar evenmin huizen gaan bouwen. Dan wordt het daar veel te druk en dat tast de leefbaarheid flink aan’.

Zie ook

Reageer op dit artikel