nieuws

Kasteel ’t Kerckebosch gerenoveerd

Hotel

Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch in Zeist is grondig gerenoveerd. De dertig kasteelkamers zijn volledig vernieuwd, waardoor het hotel een klassieke stijl combineert met moderne elementen. De renovatie maakt deel uit van een groot project Bilderberg hotels op te knappen.

Kasteel ’t Kerckebosch gerenoveerd

De renovatie duurde slechts zes weken en werd nadien gevierd door ondermeer enkele oud-directeuren van het horecabedrijf. Tijdens de renovatie kregen de kamers nieuwe meubilair, bedden een nieuwe stoffering en werden de badkamers onder handen genomen. De openbare ruimtes, restaurants en bars werden eveneens voorzien van nieuwe stoffering.

‘De stijl van het nieuwe interieur laat zich het best omschrijven als een mix van klassieke, authentieke en romantische elementen, gecombineerd met eisen die gasten vandaag de dag stellen. We hebben de charme behouden en daar moderne elementen aan toegevoegd’, aldus general manager Chris Cramer.

De vergaderruimtes worden de komende tijd nog voorzien van nieuw meubilair. Daarnaast worden er in de vergaderruimtes, net als in alle andere Bilderberg hotels, een coffeecorner geïnstalleerd. Zo kunnen vergadergasten zelf op elk moment versgezette espresso en cappuccino krijgen.

De renovatie van Kasteel ’t Kerckebosch maakt deel uit van een omvangrijke herinvesteringproject van Bilderberg, waarbij dit jaar 12 van de 18 hotels volledig zijn verbouwd en gemoderniseerd. De zes overige hotels worden in het eerste kwartaal van 2007 aangepakt.

Reageer op dit artikel