nieuws

Kennedie (Golden Tulip) praat na ‘witte rook

Hotel

Hans Kennedie wacht met het reageren in de pers op de situatie rondom Golden Tulip tot er ‘witte rook’ is. Dat laat de topman van het noodlijdende Golden Tulip weten aan MissetHoreca.nl in een reactie op persvragen.

Kennedie (Golden Tulip) praat na ‘witte rook

Kennedie laat weten in overleg met de bewindvoerders besloten te hebben om te wachten met het beantwoorden van vragen over Golden Tulip.

Het werk dat geassocieerd is met de verschillende geïnteresseerde partijen is dermate intensief, dat ik in het belang van Golden Tulip in het algemeen wacht met uitlatingen in de pers, tot we witte rook hebben. Aldus Kennedie per mail aan de redactie van MissetHoreca.nl.

In reacties op nieuwsberichten over Golden Tulip wordt scherpe toon aangeslagen richting de topman van Golden Tulip. Kennedie zelf was sinds het aanvragen van surseance van betaling eind maart uiterst terughoudend met contacten richting de pers.

De witte rook waarover Kennedie het heeft in combinatie van recente uitlatingen van bewindvoerder meester Dulack, kan er op duiden dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de toekomst van Golden Tulip. Volgens de bewindvoerder is een doorstart zo goed als zeker. Het is onduidelijk of er na een doorstart nog een rol is weggelegd voor Hans Kennedie.

Reageer op dit artikel