nieuws

KLM schenkt fietsen aan vijfsterrenhotels Amsterdam

Hotel

De KLM heeft alle leden van Luxury Hotels, de vijfsterrenhotels in Amsterdam, elk vijf blauwe stadsfietsen geschonken. Marcel van Aelst van het Okura hotel en voorzitter van Luxury Hotels heeft de fietsen in ontvangst genomen.

KLM schenkt fietsen aan vijfsterrenhotels Amsterdam

Hotelgasten kunnen op de opvallende fietsen de stad verkennen. ‘Wij zijn verheugd dat KLM onze hotels heeft uitgekozen voor deze marketingactie. Op deze fietsen kunnen gasten op een milieuvriendelijke én typisch Nederlandse manier de stad leren kennen,’ aldus directeur Marcel van Aelst van het vijfsterren Okura hotel.

‘De meeste hotels zijn lid van Green Key of een andere milieuorganisatie en de samenwerking met de KLM past hier goed in,’ vervolgt Van Aelst.

Reageer op dit artikel