nieuws

Kogelvrij vergaderen in De Hooge Vuursche

Hotel

In Kasteel De Hooge Vuursche in Het Gooi is het mogelijk om kogelvrij te vergaderen. Het opgeknapte monumentale pand in Baarn opent in augustus de kasteeldeuren. In een vleugel van het kasteel is een kogelvrije ruimte ingericht.

Kogelvrij vergaderen in De Hooge Vuursche

De kogelvrije ruimte is overigens niet nieuw. De voormalige eigenaar Heineken liet de ruimte in 1983 ten tijden van de ontvoering van Freddy Heineken ombouwen tot safehouse voor de topman. Heineken verkocht De Hooge Vuursche in 2006 aan Event Company, die het momenteel opknapt en komende zomer opent.

Stukje geschiedenis
‘Hoewel het kasteel grondig wordt gerenoveerd om het een modern en eigentijds karakter te geven, is de safehouse een stukje geschiedenis dat Event Company in ere wil houden. Naast vergaderen in de moderne zalen en stijlkamers behoort kogelvrij vergaderen straks dus ook tot de mogelijkheden’, aldus Mirco Cuppens, mededirecteur van Event Company.

Het 19 hectare tellende Kasteel De Hooge Vuursche tussen Hilversum en Baarn krijgt op de begane grond totaal zeven vergaderruimtes, voorzien van moderne faciliteiten zoals WiFi. Verder beschikt het kasteel over 21 hotelkamers die in combinatie met een feest of bijeenkomst gereserveerd kunnen worden.

Zie ook:
Kasteel De Hooge Vuursche verkocht

Reageer op dit artikel