nieuws

Koppel maakt foutje van 20.000 kilometer

Hotel

In het Nieuw-Zeelandse Eastbourne naar een hotel vragen dat is gevestigd in de gelijknamige plaats in Engeland. Het overkwam een Zuid-Afrikaanse stel. Een foutje van 20.000 kilometer.

Koppel maakt foutje van 20.000 kilometer

Dat meldt HLN.be, dat als bron de krant Dominion Post aanvoert. Het paar had via internet een hotel geboekt in het Engelse Eastbourne, maar kwam terecht in Nieuw-Zeeland. Nadat de gps van hun huurauto ze keer op keer hetzelfde rondje liet maken, besloten ze de weg te vragen bij de plaatselijke kruidenierszaak.

Ze zochten het Majestic hotel op de Royal Parade, maar de plaats had geen Royal Parade en ook geen hotel. Beide bestaan wel in het Engelse Eastbourne, 20.000 kilometer verderop. ‘We vonden het al wel gek dat ze ons de rekening lieten betalen in Britse ponden’, aldus de toeristen.

Reageer op dit artikel