nieuws

Kristallen naaldhak stimuleert het ja-woord

Hotel

Geliefden kunnen in het Valentijnsweekend hun partner op een bijzondere manier ten huwelijk vragen in de Hampshire hotels. De hotelketen heeft hiervoor een speciale kristallen naaldhak in huis waarmee de tortelduifjes een oude traditie nieuw leven in kunnen blazen.

Kristallen naaldhak stimuleert het ja-woord

In vroegere tijden was het namelijk ‘heel gewoon’ om champagne te drinken uit de schoen van de vrouw die je liefhad. Champagnemerk Piper Heidsieck heeft samen met modemerk Louboutin een kristallen naaldhak ontworpen om dit gebruik nieuw leven in te blazen.

Wanneer gasten een huwelijksaanzoek in een van de Hampshire hotels willen doen, kan van deze naaldhak gebruik worden gemaakt. Ook krijgen deze gasten een speciale vip behandeling met een fles champagne erbij.

Champagnemerk

De traditie uit 1880 vormde de inspiratiebron voor het champagnemerk Piper Heidsieck en de Franse schoenenontwerper Christain Louboutin. Samen ontwierpen ze ‘Le Rituel’. Dit is een schoenendoos waarin een door Louboutin ontworpen fles Cuvée Brut te vinden is en een champagneglas in de vorm van een onweerstaanbare stilleto met een 14 cm hoge kristallen hak.

Reageer op dit artikel