nieuws

Kruisherenhotel wil vastgoedprijs

Hotel

Het Kruisherenhotel in Maastricht is genomineerd voor de MIPIM Award, een internationale prijs voor vastgoedprojecten. Het jongste hotel van Camille Oostwegel moet nog wel even afrekenen met geduchte tegenstanders.

Kruisherenhotel wil vastgoedprijs

De MIPIM Awards worden op 16 maart uitgereikt tijdens het grootste vastgoed evenement ter wereld, MIPIM. Die vindt plaats van 14 tot 17 maart in het Palais des Festivals in het Franse Cannes.

Het Kruisherenhotel is genomineerd in de categorie Hotels and Tourism Resorts. Het moet afrekenen met het Monte-Carlo Bay Hotel & Resort in Monaco en het Deluxe Hotel Villa Kennedy in Frankfurt. De Award wordt toegekend aan vastgoedprojecten die tussen maart 2005 en maart 2006 zijn gerealiseerd.

Het hotel van Oostwegel ging op 1 mei 2005 open en viel sindsdien al enkele malen in de prijzen. Zo won het the European Hotel Design Award’ en de Victor de Stuersprijs.

Reageer op dit artikel