Kruisherenhotel wil vastgoedprijs

Kruisherenhotel wil vastgoedprijs

Het Kruisherenhotel in Maastricht is genomineerd voor de MIPIM Award, een internationale prijs voor vastgoedprojecten. Het jongste hotel van Camille Oostwegel moet nog wel even afrekenen met geduchte tegenstanders.

De MIPIM Awards worden op 16 maart uitgereikt tijdens het grootste vastgoed evenement ter wereld, MIPIM. Die vindt plaats van 14 tot 17 maart in het Palais des Festivals in het Franse Cannes.

Het Kruisherenhotel is genomineerd in de categorie Hotels and Tourism Resorts. Het moet afrekenen met het Monte-Carlo Bay Hotel & Resort in Monaco en het Deluxe Hotel Villa Kennedy in Frankfurt. De Award wordt toegekend aan vastgoedprojecten die tussen maart 2005 en maart 2006 zijn gerealiseerd.

Het hotel van Oostwegel ging op 1 mei 2005 open en viel sindsdien al enkele malen in de prijzen. Zo won het the European Hotel Design Award’ en de Victor de Stuersprijs.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.