nieuws

Kuswedstrijd in Fletcher Hotels op Valentijnsdag

Hotel

Fletcher komt met een bijzondere actie. Welk koppel op dinsdag 14 februari op Valentijnsdag exact 30 seconden zoent, maakt kans op een gratis diner in een van de hotels van de keten.

Kuswedstrijd in Fletcher Hotels op Valentijnsdag

Kussen voor gratis diner, kopt het persbericht van Fletcher. De hotelketen, doorgaans niet vies van een opmerkelijke pr-stunt, wil nu met Valentijnsdag flink uitpakken.

Tijdens het Valentijnsdiner in alle 51 hotels van Fletcher wordt een kuswedstrijd gehouden. Wie van de aanwezige koppels elkaar exact 30 seconden kust of hier het dichtst bij zit, krijgt zijn of haar diner cadeau.

Op Valentijnsdag zijn de restaurants van Fletcher volledig in kaarslicht gehuld voor een intieme sfeer, meldt Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels. ‘Wie echter zeker wil zijn van een plaats in de kuswedstrijd wordt aangeraden vooraf te serveren. Deelname aan de kuswedstrijd is op vrijwillige basis’, aldus Hermans.

Reageer op dit artikel