nieuws

La Bergère wordt Eden Designhotel

Hotel

Het Eden hotel La Bergère in Maastricht krijgt een nieuwe naam. Vanaf nu heet het Eden Designhotel Maastricht. Hiermee wordt afgerekend met het verleden, en benadrukt Eden de uitstraling die het hotel heeft.

La Bergère wordt Eden Designhotel

La Bergère werd ooit opgezet door de creatieve hotelondernemer Paul Rinkens, en op 1 juli vorig jaar overgenomen door Eden City Hotels.

De nieuwe eigenaar wil met de nieuwe naam geen misverstanden laten bestaan over de uitstraling en het imago van het trendy en innoverende designhotel in de ‘meest hotte wijk van Maastricht: Wijck’.

‘De ambitie van de oprichter, om in hartje van het bruisende Maastricht een creatief en spraakmakend hotel te creëren, is sinds de overname door Eden in alle opzichten doorgezet’, zegt general manager Ronald Tommbroek.

Eden Designhotel Maastricht beschikt over 73 designkamers die elk van verschillende, maar altijd luxe, gemakken zijn voorzien. Daarnaast bieden de verschillende bars van het hotel verse en biologische producten als eigengebakken biologisch brood, kruiden uit eigen tuin, en vers bereide sappen en salades.

Ook heeft het hotel een eigen bloemisterij, een traiteur en biedt het gasten de mogelijkheid Maastricht en haar omgeving te verkennen op milieuvriendelijke scooters.

Reageer op dit artikel