nieuws

Landal breidt aantal strandhuisjes uit

Hotel

Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee krijgt dit jaar twintig extra strandhuisjes. Daarmee komt het aantal huisjes van de bungalowketen op het Noord-Hollandse strand uit op 45.

Landal breidt aantal strandhuisjes uit

Vorig jaar werden voor het eerst 25 strandhuisjes gebouwd op het strand van Juliandorp aan Zee. De huisjes met een capaciteit van vier tot zes personen zijn volgens Landal GreenParks ‘de grootste in Nederland’ en liggen direct aan zee.

De strandhuisjes zijn beschikbaar van 30 maart tot 22 oktober, de resterende maanden worden ze opgeslagen. ‘Vanwege de ligging in een natuurgebied hebben ze gedekte kleuren’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland.

De woningen zijn voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, een badkamer met douche, slaapkamer, entresol, woonkamer met (slaap)bank, flatscreen-tv met ingebouwde dvd-spel en hardhouten terras.

Reageer op dit artikel