nieuws

Landal komt met grote Twitteractie

Hotel

Landal GreenParks kondigt een grote Twitter-actie aan. Onder de hashtag #twitterklaasactie kunnen twitteraars vanaf morgen een bericht retweeten, waarbij onder de retweeters een winnaar wordt geloot. De winnaar mag met 24 personen het Sinterklaasweekend gratis doorbrengen in één van de twee nieuwe Luxe 24-persoons bungalows op Landal Aelderholt in Drenthe.

Landal komt met grote Twitteractie

‘Wij zijn erg actief op social media, zowel op Hyves en Facebook, maar ook met een eigen Landal twitteraccount @landalnl als met mijn persoonlijke account @bashoogland als commercieel directeur van dit bedrijf’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Hoogland vervolgt: ‘Voorgaande acties hebben ertoe geleid dat beide accounts inmiddels door ruim drieduizend mensen worden gevolgd. De laatste actie die wij deden om testers te zoeken voor onze nieuwe Eco bungalow is bij ruim 300.000 twitteraars terecht gekomen, een groot succes’.

‘Ook hebben we via Twitter een tiental natuurfotografen gevonden die prachtige natuuropnames hebben gemaakt voor ons en dit leverde mooie beelden op voor internet en onze brochure’, aldus Hoogland.

De vooraankondiging van de #Twitterklaasactie is inmiddels al geretweet naar ruim 15.000 mensen. De echte actie start op woensdag 10 augustus om 17.00 uur en duurt tot vrijdag 12 augustus om 17.00 uur. Dan wordt de winnaar bekend gemaakt.Deelnemers die willen meedoen kunnen @landalnl en @bashoogland volgen.

Reageer op dit artikel