nieuws

Landal pakt derde Thuiswinkel Award op rij

Hotel

Landal GreenParks heeft voor de derde achtereenvolgende maal de Thuiswinkel Award in de categorie Reizen en Vrije Tijd Groot veroverd. De webprijs werd tijdens een galabijeenkomst in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk uitgereikt.

Landal pakt derde Thuiswinkel Award op rij

Commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks is in zijn nopjes met de derde webtitel op rij. ‘Het afgelopen jaar is onze site ruim 10 miljoen keer bezocht, met meer dan 50.000 bezoekers op topdagen. Daarmee zijn we één van de meest bezochte reissites en binnen de bungalow markt nummer één.’

Hoogland vervolgt: ‘Nu zijn we door het publiek ook gewaardeerd als de beste website in de reiswereld, en daar zijn we ongelooflijk trots op. Wij verwachten dat dit jaar voor het eerst meer dan vijftig procent van het aantal boekingen via internet wordt gemaakt’.

Landal rekende in de categorie Reizen en Vrije Tijd Groot af met Kras Reizen en Sunweb. Totaal kwamen 54 genomineerde webwinkels in aanmerking voor de publieksprijzen. De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is gelieerd aan de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, dé branchevereniging voor bedrijven die producten en diensten verkopen via internet.

Reageer op dit artikel