nieuws

Landal ‘verluxt’ voor 10 miljoen euro

Hotel

Landal GreenParks wil de markten waarin het opereert verbreden en het product op detail ‘verluxen’. De bungalowgigant is bereid tien miljoen euro te investeren. Dat laten de Landal-bazen Bas Hoogland en Thomas Heerkens weten.

Landal ‘verluxt’ voor 10 miljoen euro

‘In Cauberg in Zuid-Limburg verhuren we grote, luxe appartementen met privé-solarium en sauna. In ons park Hoog Vaals zijn zes huisjes met een jacuzzi in de tuin, en bungalows worden voorzien van breedbeeldtelevisie en een extra tv op de slaapkamer. De wanden in de huisjes op de zeventien parken die eigendom zijn van Landal, krijgen een fris, modern kleurtje en gasten slapen op boxspringmatrassen’.

Hotelbusiness oppassen

Hoogland en Heerkens maken hun plannen bekend in Misset Horeca. Ze stellen dat de hotelbusiness moet oppassen ‘want er gebeuren mooie dingen in onze parken’. Dit jaar groeit Landal met ongeveer 25 miljoen euro naar een jaaromzet van 220 miljoen euro. Dit bedrag is inclusief de parken in het buitenland. Landal heeft 43 parken in Nedeland en zeventien daarbuiten.

Reageer op dit artikel