nieuws

Lauswolt en Pasta e Basta werken samen

Hotel

Landgoed Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag gaat samenwerken met Pasta e Basta in Amsterdam, bekend van de bediening die zingend het eten en drinken aan tafel brengt. In februari vindt ‘Pasta e Basta meets Lauswolt’ plaats bij het Bilderberg Landgoed Lauswolt.

Lauswolt en Pasta e Basta werken samen

Op 10, 11 en 12 februari bereidt de brigade van De Heeren van Harinxma, het restaurant van Landgoed Lauswolt, een Italiaans viergangendiner waarbij Pasta e Basta de bediening en het entertainment verzorgt.

Landgoed Lauswolt heeft speciale arrangementen in de markt gezet rondom deze samenwerking. Marc van Gulick maakte eind vorig jaar de samenwerking bekend en liet daarbij weten ‘een aantal creatieve ideeën op de plank te hebben liggen om van 2012 een succes te maken’.

Reageer op dit artikel