nieuws

l’Europe heeft beste hotelbar

Hotel

Freddy’s Bar van het statige hotel l’Europe is uitgeroepen tot beste hotelbar van Amsterdam. De bar troeft Bar Americain, College Hotel en Annabel’s van The Dylan af.

l’Europe heeft beste hotelbar

Met trots meldt Hotel de l’Europe de uitverkiezing van de beste Amsterdamse hotelbar door Het Parool. ‘Beschreven als klein en donker met een oude houten bar met een koperen railing, waar jazzmuziek op de achtergrond klinkt, en zware roodfluwelen en donkerbruine gordijen het decor vormen, zo hoor volgens Het Parool een hotel er uit te zien’, schrijft Jacqueline Grätz van het Amsterdamse topbedrijf.

Het Parool kopt ‘Een tikje sleazy, zoals het hoort’ boven het artikel over de barverkiezing. In het artikel vraagt auteur Ivo Weyel om de bar nooit te veranderen of te moderniseren. ‘Sommige dingen zijn goed zoals ze zijn’. Freddy’s Bar is genoemd naar de voormalige eigenaar Freddy Heineken.

Reageer op dit artikel