nieuws

Licht uit bij Hilton, Pulitzer, The Manhattan, Des Indes en Sheraton

Hotel

In het kader van Earth Hour doen divers hotels in Nederland het licht uit. De vijfde editie van Earth Hour is op zaterdag 26 maart. Het Hilton in Amsterdam, Des Indes in Den Haag, Pulitzer Amsterdam en het Sheraton hotel op Schiphol doven de lampen.

Licht uit bij Hilton, Pulitzer, The Manhattan, Des Indes en Sheraton

De hotels doen hun verlichting in de openbare ruimtes zoals lobby, bar en restaurant uit gedurende een uur. De lichtschakelaar gaat om half negen ’s avonds op ‘off’.

Apperitief in lobby

Gasten wordt gevraagd mee te werken aan dit initiatief van het Wereld Natuur Fonds door ook hun kamerverlichting voor een uur uit te doen. Gasten van het Hilton krijgen een apperitief aangeboden in de door kaarslicht verlichte lobby.

Pulitzer hotel

Het Sheraton serveert een diner bij kaaslicht met een volledig biologisch menu inclusief biologische wijnen. Ook in het Pulitzer hotel kunnen gasten dineren bij louter kaarslicht.

In Rotterdam krijgen gasten van The Manhattan een hapje en een drankje aangeboden in de hotelbar om zo samen stil te staan bij de gevolgen van klimaatverandering.

Earth Hour wil een boodschap verspreiden naar de hele wereld dat het noodzakelijk is om nu in actie te komen tegen de opwarming van onze aarde. In 2007 werd Earth Hour voor het eerst gehouden in Sydney, Australië. Aan deze vijfde editie doen al 128 landen mee.

Reageer op dit artikel