nieuws

Lindelauf verlaat Eden Hotel Group

Hotel

Martin Lindelauf gaat weg bij de Eden Hotel Group. De man, die jarenlang bij Hotel Krasnapolsky werkte, stapt van het Amsterdam American Hotel over naar Golden Tulip. Lindelauf werkte twee jaar voor de Eden Hotel Group.

Lindelauf verlaat Eden Hotel Group

Dat maakt de Eden Hotel Group vandaag bekend. Lindelauf gaat per 1 januari 2007 aan de slag als general manager bij het Golden Tulip Apollo Hotel in de hoofdstad. ‘Lindelauf is in 2005 bij ons begonnen en heeft zijn werk zeer gedreven en met veel passie gedaan. De resultaten die hij bereikt heeft, zijn lovenswaardig’, aldus Frans Wientjes, Director of Operations van de Eden Hotel Group.

Klaargestoomd
Martin Lindelauf wordt bij het American Hotel opgevolgd door Claire van Campen. De 33-jarige Van Campen komt van het NH Grand Hotel Krasnapolsky en is de afgelopen anderhalf jaar in de functie van Resident Manager klaargestoomd door Lindelauf om de leiding van het American Hotel over te kunnen nemen.

Beiroet
Claire van Campen werkte van 1995 tot 2000 voor Marriott in Frankfurt en Beiroet. Voor haar overstap naar het American werkte Van Campen als Food & Beverage Manager en Executive Housekeeper in Hotel Krasnapolsky.

Zie ook:
Glorie van jaren twintig terug in Américain

Reageer op dit artikel