nieuws

Lobby The Westin bol van activiteiten

Hotel

Westin Hotels & Resorts wil hotelgasten nieuwe energie geven voor de avond. ‘Inkakken’ na het avondeten is er niet meer bij met een uniek avondritueel, ‘Unwind… A Westin Evening Rituel’.

Lobby The Westin bol van activiteiten

Kort gezegd verandert de lobby in Westin hotels in een ruimte vol met activiteiten van jazzartiesten tot chocoladeworkshops . Zo is het in The Westin in Rotterdam mogelijk een massage te krijgen en een zelfgemaakte cocktail te nuttigen, en biedt The Westin La Quinta Golf Resort in Spanje tapas- en wijnles aan.

Pilot
Het wereldwijde programma Unwind… A Westin Evening Rituel wordt doorgevoerd in alle 129 Westin hotels en wordt in het eerste kwartaal van 2007 gelanceerd. Aan de basis van het programma ligt een onderzoek waaruit blijkt dat 34 procent van de individuele reizigers zich in hotels eenzaam voelt. Ook hield Westin vorig jaar drie maanden lang een pilot in twintig hotels.

‘Door het transformeren van onze lobbies van een plaats waar gasten enkel doorheen lopen tot een uitnodigende en gevoelsmatige omgeving, hoopt The Westin haar gasten een nieuwe te beleving mee te geven’, aldus Sue Brush, senior vice president van Westin Hotels & Resorts.

Reageer op dit artikel