nieuws

Lood gestolen bij Courtyard Amsterdam Airport Hotel

Hotel

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben enkele personen diverse plakken lood gestolen van Courtyard Amsterdam Airport Hotel. Enkele daders zijn door de politie aangehouden.

Lood gestolen bij Courtyard Amsterdam Airport Hotel

Kofferbak

Een getuige had de politie gewaarschuwd omdat hij rare geluiden had gehoord bij het hotel. Toen de politie ter plaatse kwam, ging een auto er met gedoofde lichten vandoor. Die wagen werd aangehouden, waarna in de kofferbak plakken lood werden aangetroffen. Elders lag nog een hoeveelheid lood klaar in de struiken om te worden opgepikt.

Meer looddiefstal

De politie heeft de bestuurder van de auto en een handlanger gearresteerd. Naar een derde persoon wordt gezocht. Ook bij het Historisch Museum in Haarlemmermeer is lood gestolen, maar het is nog niet bekend of die twee zaken verband met elkaar houden.

Reageer op dit artikel