nieuws

‘Lowbudgethotel geen bedreiging

Hotel

Ik maak me geen enkele zorgen’. General manager Kurt Renold van het Sheraton op Schiphol ziet geen enkele bedreiging in de komst van nieuwste hotelsconcepten op en rond de luchthaven.

‘Lowbudgethotel geen bedreiging

Dit jaar opent CitizenM op Schiphol, Yotel zit eraan te komen. Een vijfsterrenmerk als Sheraton lijdt daar niet onder, zegt Renold. ‘De internationale zakenreiziger die 300 euro over hebben voor een topproduct, stapt niet ineens over naar een kamer voor 69 euro’.

Zwaar weer voor 3-sterren

Renold denkt eerder dat driesterrenbedrijven als Ibis Amsterdam Airport last zullen hebben van de nieuwe generatie hotels. Easyhotel-topman Alexander Lawrence zei maandag tijdens een debat over de nieuwe generatie budgethotels dat twee- en driesterren bedrijven in Engeland maar ook elders in Europa de komende jaren last zullen krijgen van ketens als Easyhotel. ‘De oude generatie hotels mist een duidelijke smoel en zijn daardoor steeds lastiger te vermarkten’.

Reageer op dit artikel