nieuws

Lucas Petit snuffelt in Tokio

Hotel

Lucas Petit, eigenaar van drie opvallende hotels in en om Rotterdam, denkt na over een vierde zaak. De horecaondernemer heeft nog geen concrete plannen maar laat wel doorschemeren ‘te snuffelen in het buitenland’.

Lucas Petit snuffelt in Tokio

Dat laat Petit weten in een interview in het Algemeen Dagblad. ‘Ik ambieer wel een vierde zieltje. Maar ik heb nog niets op het oog. Ik ben aan het snuffelen’, aldus Petit in de krant die eraan toevoegt dat hij binnenkort naar Tokio gaat om zich te oriënteren.

Markante ondernemer
Lucas Petit (44) is eigenaar van het Deltahotel in Vlaardingen, het Bodhotel in Rockanje en het multimediahotel Stroom in Rotterdam. Sinds mei 2006 is hij bestuurslid van Koninklijk Horeca Nederland en in 2004 werd hij uitgeroepen tot meest markante horecaondernemer van Nederland.

Reageer op dit artikel