nieuws

Luken schaft peperdure Phantom aan

Hotel

In navolging van een buitenlands hotel heeft nu ook Chris Luken een peperdure Rolls Royce Phantom aangeschaft voor zijn hotels. Luken trakteerde zichzelf een tijdje geleden al eens op een Phantom vanwege zijn veertigste verjaardag. Hij is daarmee de jongste Phantom-rijder van het land.

Luken schaft peperdure Phantom aan

Dat meldt de website van Quote. De Rolls Roys voor het hotel nam Luken voor vijf euroton over van de Noord-Hollandse vastgoedmiljonair Jo Roelof Zeeman. ‘De auto wordt gratis ter beschikking gesteld aan bruidsparen die hun huwelijk bij één van mijn hotels doorbrengen’, aldus Chris Luken op Quotenet.nl.

Mét chauffeur

Daarnaast verhuurt Luken de champagnekleurige Phantom ook incidenteel aan het bedrijfsleven via www.phantomtehuur.nl. De auto wordt geleverd mét chauffeur. De exclusieve auto is populair bij hoteliers. Vorige week meldde Four Seasons Hotel in Hong Kong de aanschaf van maar liefst veertien exemplaren.

Eigen gebruik

Volgens Quotenet.nl is Luken, chief executive officer van hotelketen Fletcher Group, de jongste Nederlandse Phantom-rijder. Voor zijn eigen gebruik kocht Luken enige tijd geleden een exemplaar van de Brabantse vastgoedinvesteerder Harrie van de Moesdijk.

Zie ook:

Hotel koopt veertien topauto’s

Luken schaft peperdure Phantom aan

Reageer op dit artikel