nieuws

Man dood na val uit raam Mövenpick A’dam

Hotel

Een val uit het raam van het Mövenpick Hotel aan de Piet Heinkade in Amsterdam is een tot nu toe onbekende man fataal geworden. Toen hulpdiensten na de alarmering arriveerden was de man al overleden. Het voorval vond afgelopen nacht even voor middernacht plaats.

Man dood na val uit raam Mövenpick A’dam

De politie sluit een misdrijf niet uit. Rond 23.50 uur kreeg de politie de melding dat een man in het Mövenpick Hotel op de Piet Heinkade uit een raam was gevallen. De politie arresteerde na nader onderzoek twee mannen. Ze zitten nog vast.

Het is nog onduidelijk wat zich precies in het Amsterdamse hotel heeft afgespeeld. Vanmorgen vond forensisch sporenonderzoek plaats.

De Telegraaf meldt dat de man uit het hotelraam is gegooid. Daders en slachtoffer logeerden waarschijnlijk allen in het Mövenpick Hotel. Het hotelpersoneel zou opgedragen zijn niets te zeggen over het voorval.

Reageer op dit artikel