nieuws

Marriott Hotels vertroetelen bezoekers Gay Pride

Hotel

De 16e Gay Pride gaat morgen van start in Amsterdam. De hoofdstedelijke Marriott Hotels bieden daarvoor een speciaal Gay Pride package. Dit arrangement gaat op ludieke wijze in op de behoeften van de feestgangers.

Marriott Hotels vertroetelen bezoekers Gay Pride

Gay Pride-gasten ontvangen bij Marriott en ook het Renaissance Amsterdam Hotel een fles rosé champagne en chocolade aardbeien bij ontvangst en een overnachting in een deluxe kamer. Een uitgebreid ontbijt en de mogelijkheid tot later uitchecken zijn eveneens bij het arrangement inbegrepen.

Botenparade

De Gay Pride 2011 duurt van zaterdag 30 juli tot en met zondag 7 augustus. Gedurende de week vinden er in de hoofdstad diverse evenementen plaats. De meeste mensen komen waarschijnlijk af op de botenparade die plaatsvindt op zaterdag 6 augustus.

Reageer op dit artikel