nieuws

Medewerkers Hilton sporten voor ‘Spieren voor Spieren

Hotel

Medewerkers van de Nederlandse Hilton Hotels en een team vanuit Hilton Brussels City zijn er in geslaagd grenzen te overschrijden zonder te reizen, door mee te doen aan de liefdadigheidsactie ‘Around the World in a Day’. Tijdens deze actie heeft Hilton Nederland samen met collega’s van honderd andere hotels in acht verschillende landen 58.187 kilometer te voet en te fiets afgelegd. De Nederlandse opbrengst van deze actie komt ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren.

Medewerkers Hilton sporten voor ‘Spieren voor Spieren

In het Hilton Royal Parc Soestduinen gingen de honderd deelnemers samen de uitdaging aan, onder de vleugels van de Hilton Foundation. ‘Around the World in a Day’ is een internationaal evenement wat dit jaar voor het eerst ook in Nederland is georganiseerd.

Afgelopen zondag verrichtte Jan van der Putten, Area General Manager Benelux, de opening van het fiets- en hardloopevenement. In Nederland is er maar liefst 3629 kilometer afgelegd en in totaal is er een bedrag van 9.000 euro bij elkaar gesport. Wereldwijd hebben de 2500 deelnemers 58.187 kilometer afgelegd en naar verwachting meer dan 150.000 euro aan sponsorgeld opgehaald welke wordt gedoneerd aan de verschillende lokale doelen.

Jolijn Zeeuwen, Hotel Manager Hilton The Hague en voorzitter Hilton Foundation Benelux: ’Met veel plezier kijken wij terug op dit unieke evenement. Gezamenlijk met alle Nederlandse Hilton Hotels en Hilton Brussels City hebben wij een mooie prestatie geleverd voor de Hilton Foundation waar wij bijzonder trots op zijn’.

Reageer op dit artikel