nieuws

Meer Nederlandse toeristen naar Curaçao

Hotel

De financiële crisis ten spijt stijgt het aantal Nederlandse toeristen dat Curaçao bezoekt. In de eerste vier maanden van dit jaar kwamen er 12 procent meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit woensdag verschenen cijfers dat het Curaçaose toerismebureau.

Meer Nederlandse toeristen naar Curaçao

In totaal bezochten 44.037 Nederlandse vakantiegangers van januari tot en met april van dit jaar het zonnige eiland. Volgens het bureau heeft de wereldwijde crisis tot nu toe nog geen al te grote gevolgen voor het toerisme op Curaçao. Het aantal toeristen was in de eerste vier maanden van 2009 in totaal 3 procent lager dan in de eerste vier maanden van 2008. Vooral het aantal bezoekende Amerikanen liep terug.

Reageer op dit artikel