nieuws

Megaklus voor Holiday Inn Leiden

Hotel

Holiday Inn Leiden is bezig met een enorme klus. Van 27 tot en met 31 augustus verzorgt het hotel dagelijks een diner voor bijna duizend gasten. Voor het diner is een extra keuken gebouwd met maar liefst vijftien grote ovens.

Megaklus voor Holiday Inn Leiden

De gasten zijn gepensioneerden van Ahold, die na een bezoek aan Archeon de dag afsluiten met een diner in Holiday Inn Leiden. Na het diner worden de Ahold-veteranen met 25 bussen weer naar huis gebracht.

Voor het diner is een extra keuken gebouwd met maar liefst vijftien grote ovens, extra koelingen en andere apparatuur. Zeven trailers vol materialen waren er voor nodig om de keukens en dinerzaal in te richten.

‘De voorbereiding begon al in juni 2006 door intensieve contacten met de opdrachtgever. Flexibiliteit is dan het sleutelwoord. Vrachtwagens vol met onder andere eten, drieduizend flessen wijn en zesduizend flessen mineraalwater rijden deze week af en aan’, aldus assistent general manager Ronald Reichert van Holiday Inn Leiden.

Reageer op dit artikel