nieuws

Met auto dwars door hotel

Hotel

Met een auto dwars door het NH Conference Centre Leeuwenhort in Noordwijk. Het was een van de hoogtepunten van de Sea Rally, een rally om Noordwijk te promoten voor zakelijke bijeenkomsten.

Met auto dwars door hotel

De avontuurlijke Sea Rally, die dit jaar voor de derde keer plaatsvond in Noordwijk en omgeving, heeft organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en de pers op interactieve wijze laten kennis maken met Noordwijk als congresbestemming.

Voor de rally werden diverse uitvoeringen van de Fiat 500 beschikbaar gesteld. De Sea Rally werd op 12 maart georganiseerd door Noordwijk Marketing.

Hoogtepunten waren onder andere de rit dwars door de gangen en de lobby van NH Conference Centre Leeuwenhorst, de Koninklijke route door de Keukenhof, die dit jaar 60 jaar bestaat, en de klassementsproef op het helikopterdek van Grand Hotel Huis ter Duin, zo meldt FZ.nl.

Noordwijk Marketing organiseerde Sea Rally 2009 in samenwerking met de Hotels van Oranje, Grand Hotel Huis ter Duin, NH Conference Centre Leeuwenhorst, de Keukenhof en rally partner Avalon Evenementen.

Reageer op dit artikel