nieuws

Naam Accor alleen nog gebruikt voor hoteltak

Hotel

Accor gaat de naam veranderen van de afdeling waar allerlei cheques worden uitgegeven. Accor Services gaat Edenred heten. Accor wordt alleen nog gebruikt voor de hoteltak.

Naam Accor alleen nog gebruikt voor hoteltak

Onder de toekomstige naam Edenred vallen de cheques Ticket Restaurant, Ticket Alimentation, Ticket CESU, Childcare Vouchers, Ticket Car, Ticket Clean Way, Ticket Compliments en Kadeos.

De naamsverandering volgt op de splitsing van het bedrijf in een hoteltak en een divisie waar cheques worden uitgegeven. De naam Edenred is gebaseeerd op Eden (letterwoord voor het Franse ‘Entreprendre Différemment Ensemble’). Red verwijst naar de rode bol die symbool staat voor de producten die de groep al bijna vijftig jaar ontwikkelt.

Dagelijks maken 33 miljoen mensen wereldwijd gebruik van de cheques van Edenred. Totaal zijn er 1,2 miljoen verkooppunten waar de cheques worden geaccepteerd. De naamswijziging wordt doorgevoerd omdat de afdelingen weinig met elkaar te maken hebben.

Reageer op dit artikel