nieuws

NH aangeslagen door overval

Hotel

Het NH Hotel aan de Danny Kayelaan in Zoetermeer is maandagochtend overvallen. Daarbij raakte een 27-jarige nachtportier gewond. NH laat weten aangeslagen te zijn door het misdrijf.

NH aangeslagen door overval

‘We proberen de familie van het slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan. Met het slachtoffer zelf gaat het naar omstandigheden goed. Hij werkt al zes jaar voor ons en heeft dit nog nooit meegemaakt’, aldus woordvoerder Marieke van der Linden van NH in het AD.

Het hotel werd maandagmorgen iets over vier uur overvallen door een of meerdere daders. Daarbij kreeg de nachtportier rake klappen waardoor hij het bewustzijn verloor. De nachtportier werd overgebracht naar het ziekenhuis. De dader of daders gingen er met een onbekende buit vandoor.

Het NH in Zoetermeer was anderhalf jaar geleden ook al het toneel van een incident. Toen werd op 12 maart 2006 een 32-jarige vrouw in de lobby van het hotel doorgeschoten door een 41-jarige man. De twee hadden relatieproblemen.

Reageer op dit artikel