nieuws

NH haalt pr-vrouw van Starwood

Hotel

Marieke van der Linden is de nieuwe Communicatie & PR Manager van NH Hoteles. Van der Linden (31) is afkomstig van Starwood Hotels Nederland, waar ze eveneens de pr verzorgde.

NH haalt pr-vrouw van Starwood

Dat heeft NH Hoteles bekendgemaakt. Door de aanstelling van Van der Linden beëindigt NH de samenwerking met communicatiebureau BijlPR. Het bureau verzorgde ruim drie jaar de communicatie voor het hotelbedrijf. De aanstelling van een pr-manager intern is op verzoek van het hoofdkantoor in Spanje.

Van der Linden is 1 januari begonnen in haar nieuwe functie. Ze wordt verantwoordelijk voor pr van NH in Nederland, België, Groot-Brittannië en Afrika. De afgelopen vijf jaar werkte ze voor concurrent Starwood. Daarvoor was ze werkzaam in het bankwezen bij ABN AMRO.

Reageer op dit artikel