nieuws

NH Hoteles in zee met Akzo

Hotel

NH Hoteles gaat intensief samenwerken met Akzo Nobel. Het heeft daarvoor een contract getekend en wordt wereldwijd een van de ‘preferred hotelpartners’ van de Arnhemse chemiegigant. NH en Akzo werken al sinds begin dit jaar nauw samen.

NH Hoteles in zee met Akzo

Vertegenwoordigers van NH en Akzo Nobel zetten maandag hun handtekening onder een ‘procurement contract’. Dat gebeurde op het hoofdkantoor van Akzo in Arnhem. NH Hoteles was daarbij vertegenwoordigd door Arco Buijs, Business United Director van NH Hotels Benelux, United Kingdom en Africa.

Voor Akzo werd de krabbel gezet door Director Corporate Purchasing Ronald Baars van Akzo Nobel. Baars benadrukte dat het contract met NH door de samenwerking met andere ketens zorgt voor een prima internationale hoteldekking voor zakenreizigers van Akzo. Daarnaast levert het een besparing aan administratiekosten op.

De deal bestaat uit een exclusieve overeenkomst voor hotelaccommodaties in Amsterdam, zeven hotels op andere locaties in Nederland, 22 hotels in de rest van Europa en twee hotels in Latijns-Amerika. Naar verluidt gaat het om enkele duizenden hotelovernachtingen in Nederland per jaar. Akzo heeft ook een soortgelijke samenwerking lopen met Bilderberg.

Reageer op dit artikel