nieuws

NH komt met interne MBO-opleiding

Hotel

NH Hoteles biedt haar medewerkers de kans om volledig intern een MBO-opleiding te volgen. De opleiding wordt uitgevoerd in samenwerking met het ROC Mondriaan en het Spring Instituut.

NH komt met interne MBO-opleiding

De studenten worden begeleid door een leermeester binnen NH en door een studiebegeleider van het ROC. De opleiding wordt online gefaciliteerd en levert een officieel MBO-2 diploma op.

ROC Mondriaan tekent inhoudelijk voor de MBO opleiding, Spring Instituut faciliteert de opleiding in een online omgeving en NH levert de nieuwe studenten.

Vraag van morgen

Volgens Harry de Bruijn van ROC Mondriaan is de samenwerking een voorbeeld waar onderwijs en bedrijfsleven samen sterk zijn. ‘Mondriaan heeft de expertise om het personeel met kennis en vaardigheden toe te rusten en NH is bereid om in mensen te investeren en hen kansen te geven. Zo heeft NH gekwalificeerd personeel dat klaar is voor de vraag van morgen’.

Geen baan maar loopbaan

Directeur HR van NH, René Buitelaar, zegt dat het hotelbedrijf flink investeert in personeel. ‘Alleen een totaalpakket spreekt de moderne werknemer aan’, aldus Buitelaar doelend op een goed salaris met opleidingskansen. ‘Bij NH heb je geen baan, maar een loopbaan. Dit nieuwe MBO-traject is weer een prima manier om mensen de kans te geven zich verder te ontwikkelen’.

Reageer op dit artikel