nieuws

Nieuw Crowne Plaza in Taiwan

Hotel

In Taiwan wordt eind dit jaar een nieuw Crowne Plaza hotel geopend. Dit gebeurt in Kaohsiung. Het hotel krijgt 650 kamers, vijf restaurants, twee balzalen, tien vergaderzalen, een trouwkapel, kindervermaak en twee spa’s. De general manager van het hotel wordt de Nederlander Gert Noordzy.

Nieuw Crowne Plaza in Taiwan

Crowne Plaza Kaohsiung staat op het complex E-Da World, een gebied waar al een universiteit staat met 15.000 studenten van kleuterschool tot post graduate met veel tweetalig onderwijs. Ook in aanbouw zijn een groot winkelcentrum en een thema (pret)park.

Crowne Plaza

Alles is eigendom van E-United . De exploitatie is in handen van de InterContinental Hotels & Resorts groep, waar de Crowne Plaza hotels deel van uitmaken.

Het hele complex zal over de komende 12 maanden 4.000 nieuwe banen creeren, waaronder 800 in het hotel.

Reageer op dit artikel