nieuws

Nieuw eetconcept bij Golden Tulip

Hotel

Hotelgigant Golden Tulip lanceert een nieuw eetconcept. George & Co. maakt binnenkort haar opwachting in GT-hotels. Kenmerken van het concept zijn onder andere smakelijke klassiekers uit een gezonde en ‘fusion’ keuken.

Nieuw eetconcept bij Golden Tulip

George & Co. biedt een ruime keuze aan vooraf bereide maaltijden, van ontbijt en een lichte lunch tot diner en snacks. De selectie aan drank zal bestaan uit een standaard assortiment van frisdrank, bier en gedistilleerd, zo laat Golden Tulip weten.

Het menu van George & Co. zal worden afgestemd op de seizoenen. Alle producten aangeboden in de George & Co. restaurants worden voorzien van het Geroge & Co merk.

‘De eerste George & Co. zal naar verwachting voor het einde van het derde kwartaal van 2008 worden geïntroduceerd’, aldus ceo Hans Kennedie van Golden Tulip Hospitality Group.

Reageer op dit artikel