nieuws

Nieuw eetconcept SaladaSamba in hotels

Hotel

SaladaSamba is het nieuwe eetconcept van European Hotel Management. Het concept is geïntroduceerd in het Apollo museumhotel in Amsterdam. Binnenkort volgt hotel Almere.

Nieuw eetconcept SaladaSamba in hotels

Het eetconcept SaladaSamba staat voor trendy, jong, innovatief, vers en lekker. ‘Zie het als een laagdrempelig new food-concept in een losse sfeer, mét kwaliteit’, aldus general manager Jacob de Graaff van het Apollo museumhotel in Misset Horeca.

De Graaff: ‘Het mag duidelijk zijn dat dit concept van hotelgasten alleen niet kan bestaan. We mikken met SaladaSamba heel nadrukkelijk op locals. Mensen die in de buurt wonen, winkelen en werken’.

Om de losse, trendy sfeer te versterken werkt SaladaSamba samen met dj Marcello, één van de initiatiefnemers van het Chemistry-concept in club Escape in Amsterdam. SaladaSamba is geopend van 11.00 tot 24.00 uur.

European Hotel Management wil SaladaSamba uitrollen over meer hotels. Na het museumhotel staat hotel Almere op de rol. Het bouwwerk op poten, in het centrum van de stad, gaat 1 april open.

Reageer op dit artikel