nieuws

Nieuw management bij Htel Serviced Apartments

Hotel

Lucas Drewes is per 1 maart aangesteld als directeur van Htel Serviced Apartments in Amsterdam. Tessa de Jong is inmiddels gestart als sales & Marketing manager. Beiden zijn verantwoordelijk voor de 320 appartementen van Htel Serviced Apartments.

Nieuw management bij Htel Serviced Apartments

De 38-jarige Lucas Drewes heeft ervaring opgedaan bij onder andere Doral Hotels of New York, Dolce Hotels & Resorts in New York, de Inter Continental Hotels Group en Park Plaza Hotels Europe.

Drewes werkt tot 1 maart bij Park Plaza Victoria Amsterdam als general manager. Drewes volgt Angela van ’t Slot op, die een nieuwe uitdaging aangaat binnen Cobraspen Beheer BV.

Het arbeidsverleden van de 39-jarige Tessa de Jong ligt bij Claus Company in Hoofddorp, de nationale Postcode Loterij en Martinair partyservice. Tot voor kort vervulde zij de functie van director of sales & marketing bij Landgoed Duin en Kruidberg. De Jong volgt in haar functie bij Htel Serviced Apartments Callista van de Heuvel op, die haar carrière elders heeft voortgezet.

Htel Serviced Apartments richt zich op de zakelijke gast voor de middellange tot lange termijn. Het bedrijf is met ruim 320 appartementen de marktleider in het aanbod van Serviced Apartments met de services van een hotel in de regio Groot Amsterdam. Htel Serviced Apartments heeft twee locaties: Htel Business Suites in Amstelveen en Htel Executive Apartments aan de Amsterdamse Zuid-As.

Htel Business Suites beschikt over 260 luxe ingerichte en volledig gemeubileerde appartementen met ieder op een oppervlakte van 45 m2. Htel Executive Apartments beschikt voer 60 met design ingerichte en volledige gemeubileerde appartementen met oppervlaktes tussen de 60 en 150 m2.

Reageer op dit artikel