nieuws

Nieuwe directeur Landgoed Duin & Kruidberg

Hotel

Bernard Lensink is benoemd tot directeur van het Landgoed Duin & Kruidberg. Lensink is al drie jaar werkzaam bij het landgoed, het afgelopen jaar als directeur ad interim. Het luxe landgoed staat niet meer in de verkoop maar blijft van ABN AMRO.

Nieuwe directeur Landgoed Duin & Kruidberg

Lensink (35) is sinds juli 2006 werkzaam als adjunct directeur bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Hij is volgens eigen zeggen de jongste directeur van een vijfsterren hotel in Nederland. Naast het hotel heeft het Landgoed op eigen terrein ook het sterrestaurant De Vrienden van Jacob.

Lensink heeft voor hij bij Duin & Kruidberg kwam werken diverse functies bekleed in de horeca. Hij werkte onder meer bij Radisson SAS en Le Méridien. Tevens was hij vier jaar bestuurslid van de Assocation of Food & Beverage Management en is hij momenteel bestuurslid van Meetings & More.

Reageer op dit artikel