nieuws

Nieuwe directeur Manhattan Hotel

Hotel

The Manhattan Hotel Rotterdam, tot voor kort nog The Westin, heeft Erik de Wit aangesteld als nieuwe algemeen directeur van het enige vijfsterrenhotel van Rotterdam. De Wit komt over van Bilderberg.

Nieuwe directeur Manhattan Hotel

Bij Bilderberg is De Wit momenteel werkzaam bij het Parkhotel in Rotterdam. Hij werk dertien jaar voor Bilderberg waarvan de laatste vijf als hoteldirecteur. Hij gaat per 1 juni over.

‘Na dertien jaar Bilderberg, een fantastische hotelketen, was de tijd rijp voor een andere omgeving en nieuwe inspiratie. In The Manhattan moet veel gebeuren en dat is tevens een uitdaging. De ambities van de Engelse eigenaren zijn hoog en er staat een fantastisch team klaar om mee aan de slag te gaan’, aldus De Wit in De Telegraaf.

Wie hem bij het Parkhotel in Rotterdam gaat opvolgen is nog niet bekend, laat Arlette Gilbert, commercieel directeur van Bilderberg desgevraagd weten.

The Manhattan Hotel Rotterdam heette tot voor kort The Westin. Het werd geleid door Alex van Gastel, die inmiddels de nieuwe general manager is van Hotel Pulitzer Amsterdam. The Manhattan Hotel Rotterdam telt 231 luxe kamers en is het enige hotel in Rotterdam met vijf sterren.

Reageer op dit artikel