nieuws

Nieuwe directeur voor kasteelhotel St. Gerlach

Hotel

Jan-Paul Kroese wordt de nieuwe directeur van Chateau St. Gerlach. Dit bevestigt eigenaar Camille Oostwegel. Het kasteel staat momenteel onder leiding van de ad-interim directeur Edmond Pinczowski. Kroese was onder meer resident manager van het Amstel Hotel.

Nieuwe directeur voor kasteelhotel St. Gerlach

Jan-Paul Kroese treedt volgende maand aan bij het kasteelhotel van Oostwegel. Hij is de derde man in korte tijd die het hotel gaat leiden. Oostwegel benoemde in augustus 2010 na het vertrek van Philip Geervliet, Michiel Laterveer – die overkwam van het Marriott hotel in Amsterdam – tot gm.

Camille Oostwegel

Na twee maanden werd deze samenwerking echter weer beëindigd, waarna Oostwegel zijn vroegere studiegenoot Edmond Pinczowski vroeg om het hotel tijdelijk aan te sturen.

Oostwegel is van mening dat hij met Kroese een geschikte ‘directeur gastheer’ heeft gevonden voor zijn St. Gerlach. ‘Hij heeft grote internationale ervaring. Hij was vier jaar de rechterhand van Hendrik Bosch in het Amstelhotel. Zijn ervaring sluit aan bij wat St. Gerlach nodig heeft.’

Pinczowski gaat na de komst van Jan-Paul Kroese fulltime doceren aan de Hoge Hotelschool van Maastricht.

Reageer op dit artikel