nieuws

Nieuwe f&b-manager voor Hunzebergen

Hotel

Landgoed & Résidence Hunzebergen in het Drentse Exloo heeft Martin Bull als f&b-manager overgenomen van Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. Bull is per 1 augustus gestart met zijn nieuwe job bij het enige vijfsterrenhotel in Drenthe.

Nieuwe f&b-manager voor Hunzebergen

Volgens Landgoedmanager Nelleke Bouwman heeft Landgoed & Résidence Hunzebergen met Bull een zeer ervaren kracht in huis gehaald die het bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Martin Bull begon zijn carrière als kok in het Engelse Hampshire waarna hij via diverse wegen terecht kwam bij onder andere Intercontinental Hotels in Amsterdam en Auberge de Kieviet in Wassenaar. De afgelopen drie jaar was hij werkzaam bij als Director of Food and Beverage bij Hotels van Oranje.

‘De focus zal de komende jaren liggen op het uitbreiden van onze marktpositie en het blijven leveren van een optimaal en hoogwaardig hotel- en congresproduct met een vriendelijke en flexibele service’, aldus Bouwman over de plannen met de komst van Bull.

Andere recente hoteltransfers

Reageer op dit artikel