nieuws

Nieuwe general manager Htel

Hotel

Ingmar Sloothaak is de nieuwe general manager van Htel Serviced Apartments. Sloothaak werkte al bij Htel als director of sales & marketing. Hij volgt Lucas Drewes op, die heeft aangegeven zijn loopbaan buiten Htel te willen voortzetten.

Nieuwe general manager Htel

Htel Serviced Apartments heeft 320 appartementen in Amsterdam en Amstelveen. De appartementen kennen de service van een hotel. De organisatie heeft twee locaties: Htel Business Suites in Amstelveen en Htel Executive Apartments aan de Amsterdamse Zuid-As.

Sloothaak (33) begint zijn nieuwe functie per direct. Sloothaak rapporteert aan algemeen directeur Luigi Prins, van moederbedrijf Cobraspen Vastgoed Ontwikkeling uit Overveen. Voor zijnloopbaan bij Htel was Sloothaak director of sales & marketing bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Sloothaak is overtuigd van het groeipotentieel van het Htel concept. ‘Met een nog sterkere focus op ‘gastbeleving’ . Ik zie er naar uit om samen met een hecht team van professionals hieraan een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren.’

Reageer op dit artikel