nieuws

Nieuwe general manager voor Park Plaza Vondelpark

Hotel

Park Plaza hotels heeft Gerk van der Poll aangesteld als general manager van het Park Plaza Vondelpark in Amsterdam. Van der Poll was director of sales Nederland. Van der Poll krijgt onder meer de renovatie van de openbare ruimtes van het hotel als taak.

Nieuwe general manager voor Park Plaza Vondelpark

Niels Eerenstein volgt Gerk van der Poll op als director of sales Nederland. Eerenstein werkt sinds 2003 bij Park Plaza Hotels en had hiervoor de functie van regional sales manager. Hij zal in zijn nieuwe rol het Nederlandse sales team aansturen en direct rapporteren aan Nico Evers, regional general Manager Benelux.

Jan Kafoe

Daarnaast is Jan Kafoe aangesteld als revenu manager Nederland. Jan Kafoe was sinds 2006 general manager Park Plaza Vondelpark. Hij zal het nieuwe reserveringskantoor gaan managen en zorg dragen voor de gehele integratie van het reserveringsproces.

Benjamin Tam

Benjamin Tam is aangesteld als rooms division manager Park Plaza Victoria. Benjamin Tam was sinds 1 juni 2007 Revenue & Reservationsmanager van Park Plaza Victoria Amsterdam. In deze nieuwe functie is Tam operationeel verantwoordelijk voor de front office.

Bij hotelgroep Park Plaza werken in totaal meer dan tweeduizend werknemers.

Reageer op dit artikel