nieuws

Nieuwe gm voor Carlton Ambassador

Hotel

Madelinde Moesbergen is de nieuwe general manager van Carlton Ambassador Den Haag. Moesbergen komt over van Landgoed Olaertsduyn in Rockanje en vervangt Ellen de Boer die naar het buitenland vertrekt.

Nieuwe gm voor Carlton Ambassador

Moesbergen werkte zeven jaar voor Landgoed Olaertsduyn voordat ze per 1 april aan de slag ging als gm bij Carlton Ambassador. De vertrekken De Boer gaat zich bezighouden met het openen van het eerste designhotel van Carlton in de Belgische hoofdstad Brussel. Dit hotel moet in oktober haar deuren openen.

Het Carlton Ambassador Den Haag is een boutique hotel in het centrum van de hofstad. Het hotel telt 78 kamers en drie vergaderzalen, met een maximale capaciteit van driehonderd personen. Het hotel biedt verder een sfeervolle Bar-Bistro Rubens en een luxe à la carte restaurant genaamd Henricus.

Reageer op dit artikel