nieuws

Nieuwe gm voor Sandton Château de Raay

Hotel

Marc van den Broek is de nieuwe general manager van kasteelhotel Sandton Château de Raay in het Limburgse Baarlo. Dat maakt Sandton bekend. Van den Broek komt over van Sandton Hotel Eindhoven City Centre.

Nieuwe gm voor Sandton Château de Raay

De 32-jarige Van den Broek, die sinds 2005 de leiding had in Eindhoven, volgt in Baarlo Suzanne Bohlander op. Bohlander verlaat Sandton en gaat aan de slag bij Snowworld Landgraaf.

Voor de periode bij Sandton werkte Van den Broek onder meer op Curaçao, voor het Ritz-Carlton in Atlanta (VS) en het Hilton Amsterdam.

Van den Broek laat weten de combinatie van luxe, ambiance en kunst als grote kracht van Sandton Château de Raay te zien en wil hieraan grotere bekendheid geven. Hij denkt aan nieuwe initiatieven, zowel voor de zakelijke als de leisure gasten. ‘We zijn daar nu over aan het nadenken’, aldus Van den Broek die vooral de service persoonlijke markt als kernkwaliteit meeneemt van zijn Amerikaanse periode bij Ritz-Carlton.

Reageer op dit artikel