nieuws

Nieuwe hotelkamers voor Merlet

Hotel

Restaurant-hotel Merlet in Schoorl, bekroond met één Michelinster, heeft haar nieuwe hotelkamers in gebruik genomen. Het aantal kamers is met vier verminderd, maar de kamers zijn door de verbouwing wel groter en luxer geworden.

Nieuwe hotelkamers voor Merlet

Het aantal standaardkamers is teruggebracht van 12 naar 8. Eigenaren Carla en Martin van Bourgonje hebben de hele verbouwing zelf geregisseerd.

Ze vonden dat de standaardkamers van hun hotel aan een upgrade toe waren. ‘De kamers zijn in aantal vierkante meters uitgebreid van 20 naar 45. Ze zijn voorzien van een houten vloer in plaats van tapijt, ze hebben een ligbad in de kamer, de badkamer is voorzien van een marmeren blad met porseleinen waskom, plus een grote inloopdouche met passende douchekop. Ze zijn gewoon weer helemaal up to date. Inclusief de modernste tv et cetera.’

Het echtpaar denkt al weer na over een uitbreiding van het hotel. ‘Nu hebben we 22 kamers, we willen dat graag uitbreiden naar 28. Dat is een grote wens van ons. Maar meer kan ik daar nu nog niet over zeggen.’

Reageer op dit artikel