nieuws

Nieuwe website Pleasant Hotels

Hotel

Pleasant Hotels Europe, een Europees samenwerkingsverband van vijf individuele hotelgroepen, lanceerde een nieuwe website www.pleasanthotelseurope.com. De website heeft een duidelijker structuur gekregen en de verschillende hotelgroepen met ieder hun eigen karakter zijn beter te vinden. Verder wordt het samenwerkingsverband meer versterkt en de individualiteit van de diverse hotelgroepen benadrukt.

Nieuwe website Pleasant Hotels

De website is niet bedoeld als reserveringssite, maar geeft een overzichtelijk beeld van kwalitatieve hotels in Europa. Ringhotels (Duitsland), Petit Hotels (Zweden), Danske Kroer (Denemarken), Idyll Hotels (Zwitserland) en Hampshire Inns, Hotels & Classics (Nederland, België en Duitsland) zijn de aangesloten hotels.

Het lidmaatschap van Hampshire Inns dateert al vanaf 2003. Het hotel is een onderdeel van Hampshire Hospitality & Leisure. Deze hotelgroep werd opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment Hampshire Classic, de viersterren Hampshire Hotels en de driesterren Hampshire Inns.

Reageer op dit artikel