nieuws

Noordwijkse hotels vechten om Harry Mens

Hotel

Diverse hotels in Noordwijk aan Zee hebben achter de schermen hard geknokt om het televisieprogramma Business Class van Harry Mens binnen te halen. Chris Luken, de nieuwe eigenaar van hotel De Witte Raaf, was dicht bij om Mens aan boord te krijgen en ook de burgemeester van de badplaats heeft actief een rol gespeeld.

Noordwijkse hotels vechten om Harry Mens

Dat schrijft De Telegraaf, die zelfs spreekt van een hoteloorlogje in Noordwijk.

Harry Mens neemt al sinds jaar en dag zijn tv-programma op in brasserie Het Elfde Gebod in Hotels van Oranje. Naar nu blijkt hing een langer verblijf in het Noordwijkse tophotel aan een zijden draadje.

Theepaviljoen

Volgens Mens was hotel De Witte Raaf van Chris Luken in de race om de nieuwe opnamelocatie te worden. Mens: ‘Chris zei: kom naar De Witte Raaf. Het had niet veel gescheeld of ik was gegaan’.

Naast De Witte Raaf is ook door de burgemeester van Noordwijk, Harry Groen, hard getrokken om Business Class weg te krijgen bij Hotels van Oranje. ‘En burgemeester Harry Groen heeft geprobeerd mij naar Copper, het nieuwe theepaviljoen van Huis ter Duin’, aldus Mens.

Brave hondenogen

Uiteindelijk koos de tv-producent, waar ook regelmatig horecaondernemers en cateraars aanschuiven, om in Hotels van Oranje te blijven. ‘Ik heb besloten om te blijven, Bram (Bram Mol, red.) en Charles (Charles de Boer, red.) met hun brave hondenogen en hun hoflabrador Jaap Liethof hebben mij uiteindelijk toch overtuigd’, zegt Mens in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel