nieuws

Nu ook slapen bij Ikea

Hotel

Bezoekers van Ikea in Noorwegen kunnen vanaf volgende week overnachten bij de meubelgigant. Ikea heeft speciaal een ruimte ingericht waar gasten een slaapplaats een slaapplaats krijgen.

Nu ook slapen bij Ikea

In Noorwegen staat een dagje Ikea veelal gelijk aan een vakantie. Vanwege de uitgestrektheid van het land gaat een bezoek aan Ikea vaak gepaard met een overnachting. De meubelgigant is hierop ingesprongen door slaapfaciliteiten aan te bieden in de eigen zaak.

‘Klanten komen van heinde en ver om het warenhuis te bezoeken en op deze manier kunnen ze nog iets langer blijven’, aldus een zegsman van Ikea in De Telegraaf.

De slaapfaciliteiten worden aangeboden in de vestiging in Oslo. De zaak heeft onder meer een bruidsuite, een familiekamer en een slaapzaal ingericht voor dertig gasten. Ikea verzorgt ook het avondeten en het ontbijt. Het gaat om een proef, die van 232 tot en met 27 juli plaatsvindt. In ons land zijn geen plannen met overnachtingen bij Ikea.

Reageer op dit artikel